Miljardnotering nära, 21:- SEK i timmen erbjuds för att slutföra Drupal 8

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Drupal 8 ska nu slutkompileras och tid från de gratis bidragande huvudutvecklarna ska frigöras med hjälp av ett lockbete om 125 000 dollar. Det är Drupal Association som står bakom, där ingår Acquias Dries Buytaert som annars är den som från sitt intressebolag kämpat hårdast för att hitta tid från utvecklingscommunityt. Totalt har 2400 personer hjälpt till med några timmar här och där på främst sin fritid. Vissa har bidragit med mycket tid och andra med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag skulle inte säga att dom främst associeras med det. Inte för oss som arbetar med Drupal på daglig basis i alla fall. Men det var fantastiskt underhållande.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.