Miljardnotering nära, 21:- SEK i timmen erbjuds för att slutföra Drupal 8

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Drupal 8 ska nu slutkompileras och tid från de gratis bidragande huvudutvecklarna ska frigöras med hjälp av ett lockbete om 125 000 dollar. Det är Drupal Association som står bakom, där ingår Acquias Dries Buytaert som annars är den som från sitt intressebolag kämpat hårdast för att hitta tid från utvecklingscommunityt.

Totalt har 2400 personer hjälpt till med några timmar här och där på främst sin fritid. Vissa har bidragit med mycket tid och andra med strötimmar. Används en snittinsats om 20 timmar (vilket nog är troligt då några lagt 2 och några 2000 timmar) blir timarvodet för att slutföra Drupal 8, med en miljardmarknad i form av projekt, drift och 3:epartsprodukter framför sig, 2,6 dollar i timmen. Eller 21:- SEK i timmen.

En rätt snål kompensation för en arbetsmarknad som annars kan sitta still på sitt betalda Drupal-kundprojekt och lyfta 800-1200 SEK i timmen eller en väl tilltagen månadslön.

Acquias stundande börsnotering som väntas göra ägarna stormrika ska vara en orsak till det idag så desperata arbetet med att få klart Drupal 8.

0st
städer har Acquia redan öppnat kontor i inför noteringen

Drupal Association associeras annars främst med de interna stridigheter som rådde under förra sommarens ”pussy-gate” då medlemmar från ledningen fick avgå.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nyheterna i Forrester Wave Content Management Systems Q3 2023, flera eliminerade

Kommentarer

  1. Jag skulle inte säga att dom främst associeras med det. Inte för oss som arbetar med Drupal på daglig basis i alla fall. Men det var fantastiskt underhållande.

Leave a Comment