Kunder nämns i Drupal källkoden, försenar alla projekt

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Drupal med grundaren Dries Buytaert fortsätter, nästan desperat, sätt att försöka förmå Drupal-användande kunder att dela med sig av sin anställda eller kontrakterade utvecklingskompetens. Det senaste initiativet från Acquia är "Git-företagscreddandet". Med start hösten 2014 försöker Acquia få arbetsgivare med duktiga Drupal-anställda att skänka tid för att jobba på buggar i Drupals generella open source-källkod. Gentjänsten var att den anställdes arbetsgivares namn (!) inkommenterades i incheckad kods Git-versionshanteringssystem. Allt för att försenade Drupal 8 ska kunna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Försenat? Har Drupal 8 haft en planerad release date? Så vitt jag vet har det inte utannonserats något datum och Dries har på de senaste Drupalcon alltid sagt att det kommer när det kommer. Och även i skrivandes stund finns det ingen releasedate officiellt: https://www.drupal.org/core/release-cycle

  2. Tror att du slagit ett nytt rekord i att missförstå precis allt Martin. Hör gärna av dig nästa gång du vill skriva om Drupal, Martin om du vill ha faktaunderlag och korrläsning.

  3. Is this true? Drupal Git-comments for clients encouraged by @acquia ? This company will never grow up.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.