Mini.se går live på Umbraco av Cloud Nine

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det tidigare design- och kampanjsamarbetet med Cloud Nine ledde till att byrån vann det nya uppdraget som digital partner till varumärket MINI. Först togs ett nytt digitalt koncept fram, men nu har även en ny Umbraco-webbplats utvecklats. Cloud Nine ansvarar för löpande för support, strategi och redaktörsstöd. Den tidigare konfiguratorn ligger kvar i samma form. Workshops med MINI ledde till nya konceptet (prototyper och målbilder användes). Under arbetets ska stor vikt på förbättringar i CMSet lagts, redaktionsvyerna behövde förtydligas....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.