MKSE Digital Excellence Awards: Iaktagelser från året som gick

In CXM, E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Först på tisdag 11:e april avslöjas vilken totalvinnaren i årets MKSE Digital Excellence Awards 2016/2017 blev! Det var ett jämt race, men bara en av kategorivinnarna: Blocket (custom web av inhouse samt Oakwood) Castellum (Episerver av Netrelations) Circle K (Oracle Web Solution av inhouse) EQT Ventures (custom web av bl a Bold) Göteborgs Stadsteater (Episerver av NetRelations) Swedavia (Episerver av Grau designbyrå) Scandic Hotels (Episerver av Valtech och Sogeti) Statoil (Adobe AEM av Capgemini) Telia Sverige (custom web...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.