Modeföretaget ska dubbla e-handelsomsättningen med nytt Centra D2C upplägg

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Modeföretaget Morris Stockholm har satt ett nytt eget affärsmässigt mål om att dubbla de årliga intäkterna innan 2024 tillsammans med ett nytt Centra D2C / wholesale e-commerce upplägg. Allt i ett projekt som ska genomföras tillsammans med Centra-partnern Rivercode AB som kommer sköta design och implementation. Morris är ett svenskt modeföretag fokuserat på bl a British prep grundat 2004 av Jan Alsén....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon