Motillo tar över Hulténs från tidigare e-handelspartner

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För bara 1,5 år sedan släppte Hulténs nya e-handel på en ERP-kopplad litium framtagen av partnern Kodexe. Hulténs har drivit e-handel sedan 2015. Nu byter man e-handelspartner till litium-partnern Motillo med bas i Karlstad. Det berättar Alexandra Persson, E-Commerce & Customer Service Manager på Hulténs. Hulténs erbjuder utemöbler och inredning från mer kända varumärken för både privatpersoner och företag.

0 år
har Hultens haft ehandel
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Motillos goda renommé inom e-handel gjorde dem till det självklara valet som långsiktig partner för att digitalisera våra visioner på Hulténs. Dessutom ett grymt gäng att jobba med, väldigt lyhörda och kompetenta vilket gav resultat från dag ett .. Otroligt professionella och härliga personer bakom Motillo som har gett oss ett varmt välkomnande från dag ett. För oss var det självklart att välja Motillo efter att vi kom i dialog med varandra. Vi ser stora möjligheter för vad vi tillsammans kommer kunna genomföra för att ta Hulténs till nästa nivå och för att skapa ännu bättre förutsättningar för våra kunder.”

Säger Jonathan Tufvesson, vd på Hulténs.

Kod och Exekveringskonsult Sverige AB begärdes i konkurs vid årsskiftet 2021/2022. Kod och exekveringskonsult Malmö AB som grundades strax efter lever kvar och omsätter 9,4 Mkr.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kamp om vilka som är bäst och mest erfarna inom Shopify Plus i Sverige