Nansen köps upp av The North Alliance, skapar globalt nätverk

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Byrånätverket The North Alliance har köpt upp svensk-amerikanska digitala byrån Nansen med över 100 anställda i Stockholm, Chicago och New York.Globala Episerver-partnern Nansen stärker NOA:s digitala erbjudande på den svenska marknaden och blir tillsammans med NOA:s redan 300 man stora bolag Making Waves en betydande CXM, e-handels och CMS-aktör i Norden. Uppköpet av den digitala byrån Nansen är betydande för The North Alliance och stärker gruppens ursprungliga vision om att konkurrera med globala nätverk som WPP, IPG, Omnicom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment