NetOnNet skapar 60 segment, fördubblar konverteringen i nytt Voyado lojalitetsprogram

In Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NetOnNet har det senaste året satt upp en större ny kundklubb tillsammans med Revides populära plattform Voyado. NetOnNet ska tillsammans med leverantören Bisnode lett projektet. Initialt kvalitetssäkrades all befintlig data och kategoriseras baserat på köpkraft och individernas intressen etc. Det ska gett en bild över alla drivkrafter som fanns i kundgrupperna. Därefter har bland annat det satts upp hela 60 olika segment för att se till att "catera" till rätt målgrupper med rätt delar av det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon