Nu ska Tictail tjäna pengar, så blir den nya affärsmodellen

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

De 11 riskkapitalister som under de senaste 5,5 åren satsat nästan 300 Mkr i Tictail kräver troligtvis allt mer resolut att bolaget hittar ett sätt att dra in pengar. Samma sak upplever nog många som granskat bolagets omsättning och vinst. Idag släpps nya Tictail Plus, som bolaget hoppas ska visa vägen.I höstas tittade MKSE.com på hur mycket en Tictail-butik i snitt betalar tillbaka till bolaget. Pengarna baseras helt på de premiumtjänster som handlare kan välja att köpa till efter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. 15,8 miljoner av Tictails omsättning är Aktiverat arbete för egen räkning…true story :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.