Nya projekt från Avantime: Electrolux intranät, SAP och Akademikerrådgivning

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom6 Comments

Avantime har jobbat på bra de senaste månaderna. Företagets grundare Cedrik Leijon berättar för mig att: En re-design av Electrolux intranät är klar. Projektet innehöll EPiServer/Sharepoint TeamSites, Google GSA samt en SSO tjänst som följer SAML 2.0 (”seamless login” mellan plattformarna användarna authenicieras via Notes LDAP etc. Nya SAP.se har lanserats på EPiServer CMS. Sajten ska tydligen innehålla unika ”web parts med drag and drop för att bygga upp sidorna”. Aktiva Avantime har även kört igång... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. avknoppar avantime formgänget Dreamsville för att verksamheten ska säljas? stämmer det?

 2. avknoppar avantime formgänget Dreamsville för att verksamheten ska säljas? stämmer det?

 3. Dreamsville är ett uttryck för vår ambition att fortsätta med god tillväxt och att samtidigt vara riktigt duktiga på det vi håller på med – en digital fullservicebyrå i världsklass helt enkelt.

  Dreamsville tar hand om de kreativa leveranserna och Avantime fortsätter på inslagen bana att utveckla komplexa webbplatser och integrationslösningar baserade på EPiServer och Sharepoint.

  Vi tror att det är en gynnsam kombination …

 4. Dreamsville är ett uttryck för vår ambition att fortsätta med god tillväxt och att samtidigt vara riktigt duktiga på det vi håller på med – en digital fullservicebyrå i världsklass helt enkelt.

  Dreamsville tar hand om de kreativa leveranserna och Avantime fortsätter på inslagen bana att utveckla komplexa webbplatser och integrationslösningar baserade på EPiServer och Sharepoint.

  Vi tror att det är en gynnsam kombination …

Leave a Comment