Nya projekt från Avantime: Electrolux intranät, SAP och Akademikerrådgivning

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom6 Comments

Avantime har jobbat på bra de senaste månaderna. Företagets grundare Cedrik Leijon berättar för mig att: En re-design av Electrolux intranät är klar. Projektet innehöll EPiServer/Sharepoint TeamSites, Google GSA samt en SSO tjänst som följer SAML 2.0 (”seamless login” mellan plattformarna användarna authenicieras via Notes LDAP etc. Nya SAP.se har lanserats på EPiServer CMS. Sajten ska tydligen innehålla unika ”web parts med drag and drop för att bygga upp sidorna”. Aktiva Avantime har även kört igång...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. avknoppar avantime formgänget Dreamsville för att verksamheten ska säljas? stämmer det?

 2. avknoppar avantime formgänget Dreamsville för att verksamheten ska säljas? stämmer det?

 3. Dreamsville är ett uttryck för vår ambition att fortsätta med god tillväxt och att samtidigt vara riktigt duktiga på det vi håller på med – en digital fullservicebyrå i världsklass helt enkelt.

  Dreamsville tar hand om de kreativa leveranserna och Avantime fortsätter på inslagen bana att utveckla komplexa webbplatser och integrationslösningar baserade på EPiServer och Sharepoint.

  Vi tror att det är en gynnsam kombination …

 4. Dreamsville är ett uttryck för vår ambition att fortsätta med god tillväxt och att samtidigt vara riktigt duktiga på det vi håller på med – en digital fullservicebyrå i världsklass helt enkelt.

  Dreamsville tar hand om de kreativa leveranserna och Avantime fortsätter på inslagen bana att utveckla komplexa webbplatser och integrationslösningar baserade på EPiServer och Sharepoint.

  Vi tror att det är en gynnsam kombination …

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.