Vad är Web Forms

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Min begreppsgenomgång för CMS-projektledare, kunder och övriga tekniknoviser var populär. Så vi kör en till term. En jag hört flera gånger idag faktiskt, Web Forms: Web Forms är en del av ASP.NET. Det grundläggande syftet är användning för programmering av ”vanliga” webbsidor på samma sätt som en desktopapplikation byggs. En "event-driven" modell med kontroller samt "post data" ska laddas in per automatisk. Web Forms ger möjligheten att behålla sin "state" mellan server och klient samt kan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.