Ökad omsättning på Stjärnurmakarna.se efter SEO-workshop och porteringsprojekt

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stjärnurmakarna ville öka både trafik och försäljning i sin nuvarande e-handelslösning. Varumärke, målgrupper och köpbeteenden skulle kartläggas och en lista med konkreta åtgärder som ökar försäljning och trafik utifrån insikterna från kartläggningen efterfrågades. De valde leverantören Limetta att göra genom en SEO-workshop som ledde till en rad förändringar i Google Tag Manager samt att uppdatera den open source Umbraco .NET som kör e-handeln. Tack vare ett långsiktigt samarbete med kunden ska startsträcka kortats ned. Limetta är även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.