ÖstgotaTrafiken släppt på EPiServer av Sogeti

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Sogeti är klara med nya Ostgotatrafiken.se på EPiServer CMS 6. De vart en mycket trevligt sak med stor kartnavigering i centrum (Google Maps med tillhörande flervalssökning samt egna pins och infobox'ar) och scriptad Trafikinformation. Kundo finns för att driva in synpunkter på sajten. "Din resa i mobilen" är ett trevligt tillskott (med tillhörande ÖstgötaTrafiken iPhone i Appstore) och allt är föredömligt tillgängligt och modernt-, samt välbyggt. Det finns ett motiverande och uppmuntrande community samt snygg, sökorienterad... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Var inne nu igen och då såg det bra ut, båda gångerna testade jag med PC/FF3.6.11.
    Finns ju fortfarande lite förbättringar dom kan göra (som det alltid gör med en ny site) bland annat en snyggare 404-sida.
    Men överlag helt klart en bra sida! :)

  2. Vi på Antrop har hjälpt ÖstgötaTrafiken med att ta fram interaktionsdesign och form för den nya sajten. Kul att ÖstgötaTrafikens höga ambitionsnivå vad gäller användbarhet och tillgänglighet märks på resultatet.

  3. Alltid är det nått! Ett jäkla meck att få allt att funka i alla webbläsare. 404 sant, den har vi inte prioriterat :)

Leave a Comment