EPiServer 7.5, landstinget i Östergötland, ÖstgotaTrafiken, sogeti Episerver, Nyheter

ÖstgotaTrafiken släppt på EPiServer av Sogeti

In Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Sogeti är klara med nya Ostgotatrafiken.se på EPiServer CMS 6. De vart en mycket trevligt sak med stor kartnavigering i centrum (Google Maps med tillhörande flervalssökning samt egna pins och infobox'ar) och scriptad Trafikinformation. Kundo finns för att driva in synpunkter på sajten. "Din resa i mobilen" är ett trevligt tillskott (med tillhörande ÖstgötaTrafiken iPhone i Appstore) och allt är föredömligt tillgängligt och modernt-, samt välbyggt. Det finns ett motiverande och uppmuntrande community samt snygg, sökorienterad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Var inne nu igen och då såg det bra ut, båda gångerna testade jag med PC/FF3.6.11.
    Finns ju fortfarande lite förbättringar dom kan göra (som det alltid gör med en ny site) bland annat en snyggare 404-sida.
    Men överlag helt klart en bra sida! :)

  2. Vi på Antrop har hjälpt ÖstgötaTrafiken med att ta fram interaktionsdesign och form för den nya sajten. Kul att ÖstgötaTrafikens höga ambitionsnivå vad gäller användbarhet och tillgänglighet märks på resultatet.

  3. Alltid är det nått! Ett jäkla meck att få allt att funka i alla webbläsare. 404 sant, den har vi inte prioriterat :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.