Över 100% snabbare sidladdning på 2 mdr Google AMP-webbar världen över

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Öppet fungerar tydligen bäst, I alla fall när det gäller webbprestanda och standarder för performance anpassningar av webben. Google AMP lösningen, ett öppet samarbete tillsammans med en mängd ledande företag, springer fortfarande i cirklar kring Facebooks låsta Instant Pages initiativ. Under dagens Google I/O avslöjades att numera 2 miljarder mobila sidor är live med AMP-stöd (inklusive MKSE.com sedan förra året). Vidare berättade Google att 900 000 domäner har stödet.Detta har kunnat ske mycket tack vare gigantiska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment