Byggvaruhuset valde Litium och Cloud Nine för e-handel

In E-handel, litium, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Litium berättar att de tagit ännu en referens i vår. Och inte på sedvanliga B2B sidan, men för hela det omfattande byggvaruhuset Fredells nya närvaro Fredells.com. Sajten lanseras idag i ett projekt som utförts tillsammans med den digitala byrån Cloud Nine (utveckling, design och UX).E-handeln har funnit med en längre tid i företagets strategi och projektet ska ha tagit tid, som med många större investeringar, berättar Fredells styrgrupp. Projektet med e-handeln påverkar hela organisationen och ställer krav...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment