Undvik folksamlingar i virustider, webbyrån bygger bort köerna åt Liseberg med ny app

In Nyheter, Android, iPhone, Jetshop / Storm Commerce, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Liseberg lanserar till våren en virtuell kö till sin nya attraktion. Mycket passade i dessa tider då svenska folket uppmanas undvika stora, täta folksamlingar på grund av Corona virus utbrottet. Besökarna ställer sig i kö via den vanliga Lisebergsappen och kan därefter göra annat i nöjesparken, istället för att stå fast i en fysisk kö på plats. "– Långa köer har länge varit en het fråga för våra gäster och för oss, det är en av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon