Pappers nästa förbund att köra på open source och Drupal

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Happiness står bakom producerat Pappers responsiva, nya webbplats i Drupal 7. Designen ska enligt uppgiftslämnaren ha moderniserats och webbnärvaron har blivit tydligare med information och kontaktvägar som förhoppningsvis är enklare att hitta. Det finns ett relevant nyhetsflöde för aktuella frågor i fokus men även med nyheter integrerade från Dagens Arbete samt omvärldsbevakning via Meltwater. Pappers (Svenska Pappersindustriarbetareförbundet) har cirka 15 000 medlemmar i 58 lokala avdelningar och är ett av medlemsförbunden i LO (Landsorganisationen). I projektet har Happiness stått...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment