crm, Polarn o. Pyret, Voyado CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter, Online Marketing

Polarn O. Pyret identifierar sina bästa kunder med uppdatering i Voyado CRM

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Voyado, tidigare Revide eClub, har rullat ut det uppdaterade kundklubbsprojektet för Polarn O. Pyret. Den större delen av uppdateringen och förbättringen ska bestå av att de nya medlemsnivåer som har tagits fram.

Två olika huvudkategorier ska framöver hjälpa Polarn O. Pyret att ge de bästa kunderna en mer dedikerad kundresa. För att belöna och behålla denna viktiga grup. Det kallas för “dynamiska medlemsnivåer”.

Vi har mer på samma ämne:  XLENT går mot CRM och CX, förvärvar Cybernetics

Nu har Åsa Axelsson, CRM-chef på Polarn O. Pyret, fått medlemsnivåer som kan användas för att identifiera och belöna de mest lojala kunderna. Säljarna i butiken kan t.ex. se kundens medlemsnivå samt vad som återstår för att uppnå VIP-nivå, för att trigga merförsäljning. VIP-medlemmar får även fler fördelar som fri frakt, förtur på rea och gratis reparationer.

Voyado förespråkar medlemsnivåer för att lära känna sina ”bästa” kunder och sedan bearbeta dem, anpassa kommunikation och skapa automatiska flöden.

Polarn O. Pyret köpte nyligen in Weld Content Marketing kampanjstöd.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.