Prestanda, ny kassa, ”E-commerce 3.0” stöd och ny leverantör då Indiska.com relanseras

In CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Indiska, som i januari stod nära konkurs, har i höst satsat på att förbättra sin e-handel. En helt ny onlinebutik har lanserats på Indiska.com, som byggts av Tieto på senaste version av SAP Hybris. Den nya e-handelslösningen ska förbättra onlinetjänsten med bland annat mer lättanvänd mobilshopping, vara snabbare och fått en modernare kassadesign. På den nya webbplatsen ska Indiska ge kunder mer individuellt anpassade erbjudanden och tjänster. Dessutom ska tre år gamla trendordet ”E-commerce 3.0” stödjas.

Allt kallas steg i Indiskas digitala omvandling och Tieto ska även jobbat hårt på en omfattande lösning för bättre kundupplevelse.

Indiska släppte så sent som för fyra år sedan ett omfattande SAP hybris projekt av Accenture Brightstep. De är nu ute ur bilden.

”- E-handeln utvecklas, och ändrar på rollerna både för de traditionella fysiska affärerna och för onlineshopping. Dagens kunder vill ha samma upplevelse i alla kanaler, även på mobilen. Vår nya webbplats är ett stort steg på vägen att bli en stor spelare inom multikanalhandel.”

Säger Niclas Hemminger, CDO och E-commerce-chef på Indiska.

år
överlevde den tidigare lösningen
Vi har mer på samma ämne:  Indiska fortsätter bygga om digitalt för framtiden, Zalando marketplace mycket viktig

Leave a Comment