ProPeople uppfyller Wunderkrauts dröm för Drupal

In Drupal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

ProPeople växer upp och är nära att bli allt vad Wunderkraut önskade.

Intellectas nya utvecklings- och specifikt Drupal-enhet ProPeople har på sistone visat upp några imponerande kunder.

Utöver en innovativ och interagerande tjänst för mijlardbolaget Sephoras nagelackanvändande kunder så har gänget släppt flera prestigewebbar på Drupal för Stanford.

ProPeople säger sig numera sysselsätta hela 175 anställda och har levererat 800 projekt på främst Drupal. Kontoret i Stockholm anknyter till verksamheter i San Jose, Washington, Wien, Boise, Campinas, Moskva, Dnipropetrovsk och Sofia. De säger sig ha ”125” Drupal-experter i nuläget.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  D2C kämpar mot glömska och plånbok, I säng med fienden, till okreddiga varuhus och fysiska hyreskontrakt

Tillsammans med koncernkollegor som hypade River har ProPeople goda möjligheter att gå i bräschen för Drupal i Skandinavien.

Enda smolket i bägaren är frågan om aquisition-gänget gjorde en missbedömning i pris, eller om det är något som Intellecta ännu inte känner till som gjorde att prislappen för bolaget vart så pass billig. Det är förvisso en låglöneaktör sett till pris per anställd, men summorna för nischkompetens brukar ändå öka.

ProPeople finns även med i helgens svenska Drupal Camp och Drupal Awards Spring 2014 (där MKSE.com sitter i juryn).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  D2C kämpar mot glömska och plånbok, I säng med fienden, till okreddiga varuhus och fysiska hyreskontrakt

Leave a Comment