Region Östergötland släpper nytt, satsar på regionala utvecklingsfrågor

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Region Östergötland har under dagen lanserat nya regionostergotland.se, med nytt utseende, fokus på att underlätta för besökarna att hitta rätt och en ny SiteVision plattform för bl a bättre tillgänglighet inför 2023 och olika EU-direktiv. Sitevision Awards finalisten och tidigare prisvinnaren Region Östergötland är en kund till IT-bolaget Consid. Det var 2017 som Consid vann uppdraget som då bedömdes innefatta hela 100 000 konsulttimmar under flera års avtalsperiod.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Sajten ska fått bättre innehåll om Region Östergötland som arbetsgivare och vilka möjligheter regionen erbjuder. De regionala utvecklingsfrågorna ska vara mer tillgängliga för besökarna, menar förvaltningsledare Annika M. Region Östergötland, tidigare Östergötlands läns landsting, är en region för de 470 208 invånarna i Östergötlands län. Region Östergötland ansvarar för hälso- och sjukvård samt tandvård. Förutom detta har regionen även ett ansvar för den regionala utvecklingen i länet och regionen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Pax fläktar byter e-handelsstrategi, handlar upp ny partner