Rekordaktiv eventperiod, nu har årets första digital- och webbtävling avgjorts, vinnare är..

In CXM, Drupal, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, Sitevision, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vi fick en rekordaktiv eventhöst. Speciellt november 2022 då olika, uppdämda marknadsbudgetar skulle brännas innan en mer bolagsintern julperiod tog vid. Allt för att vidhålla egna marknadsavdelningen syfte och äskade budgetkapacitet. Men nu i januaris slut är det väl aningen färre event och framförallt tävlingar efter pandemin vi ser?

Numera helt digitala och rätt bortglömda IDG Webbdagarna har slutat med sin Topp100, produktföretagen inom branschen dammar pliktskyldigt av några kund- och partnerpriser på 5-10 minuter (t ex Optimizely Sverige nu senast) och inte heller hos Bonnier eller Breakit tävlas det lika ofta. De andra förlagen och mediehusen är nedlagda.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Utöver pandemins våta filt kan det handla om att tävla oftast varit en vinter- och våraktivitet. Precis som med en annan industris priser Golden Globes och Academy Awards som för sammanställningens skull helst ska delas ut efter ett kalenderårs slut.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  IKEA, H&M och Norwegian öppnar upp om CRO och optimering för Optimizely

Svenska



Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Norrköping köper in ny varumärkesplattform av Consid


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon