Reima jämför SAP Commerce med ny Shopify lösning

In SAP Commerce Cloud, E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Reimas omfattande SAP Commerce Cloud installation från 2017, iscensatt ifrån Sverige av bland annat Accentures förvärvade e-handelsdivision Brightstep, utmanas av SaaS alternativet Shopify. Tidigare i höstas berättade Reimas e-handels team med e-handelsansvariga Anne Johansen och Yulia Berko att på agendan för 2020 stod en väderapp som skulle hjälpa användare hitta rätt kläder för rätt väder. Samt en ny prenumerationstjänst som erbjöd en typ av "säsongslåda" med rätt produkter för rätt årstid. Den helt nya amerikanska butiken...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon