Så jobbar BMW med Adobe AI för att konvertera 36 miljoner bilkonfigurationer

In Adobe AEM, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under Adobe Summit i London är BMW och deras SVP, Customer Centric Sales, Customer Experience Dr. Reiner Feurer en av de inledande huvudtalarna. Han berättar att bilmärket kommit långt i hur de anpassar sina över 350 webbplatser världen över. Det var runt tre år sedan de började jobba med en hel del av Adobes Marketing Cloud svitprodukter och nu ska BMW-gruppen åtnjutit en ökad trafik om 145 miljoner page views per månad samt 3 miljoner olika bilkonfigurationer utförda...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment