Stort intresse för Magento, men nya problem med produkten

In Adobe Magento 2, E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Magento intresset i Sverige bara fortsätter 2016. Efter lanseringen av version 2 och flera säljframgångar gick även första svenska Meet Magento av Nordic Web Team över förväntan. Antalet deltagande var 300, nu hoppas arrangörerna på 400 år 2017. Talade gjorde bl a Vaimo. Men produkten ska även stött på vissa typer av nya problem inom e-handelsupphandlingar, får MKSE.com veta. Kärnan ska växt sig så pass stor i de senare versionerna att prestanda och laddtider tagit stryk....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vi upplever större intresse än någonsin för Magento. Ingen av de upphandlingar vi varit med i har förlorats till “Episerver Commerce, SAP hybris, Intershop, Demandware, Viskan, E37 och litium”.

    I våra test är totala laddtiden runt 200ms (first byte ca 15ms) med PHP7 och Varnish 4.

    Men min erfarenhet är ju såklart inte på något vis övergripande. Likväl kanske är svårt att dra slutsatser av 2 upphandlingar från en konsult.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.