Stort intresse för Magento, men nya problem med produkten

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Magento intresset i Sverige bara fortsätter 2016. Efter lanseringen av version 2 och flera säljframgångar gick även första svenska Meet Magento av Nordic Web Team över förväntan. Antalet deltagande var 300, nu hoppas arrangörerna på 400 år 2017. Talade gjorde bl a Vaimo. Men produkten ska även stött på vissa typer av nya problem inom e-handelsupphandlingar, får MKSE.com veta. Kärnan ska växt sig så pass stor i de senare versionerna att prestanda och laddtider tagit stryk....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vi upplever större intresse än någonsin för Magento. Ingen av de upphandlingar vi varit med i har förlorats till ”Episerver Commerce, SAP hybris, Intershop, Demandware, Viskan, E37 och litium”.

    I våra test är totala laddtiden runt 200ms (first byte ca 15ms) med PHP7 och Varnish 4.

    Men min erfarenhet är ju såklart inte på något vis övergripande. Likväl kanske är svårt att dra slutsatser av 2 upphandlingar från en konsult.

Leave a Comment