Ledande e-handelsaktör väljer Apsis Marketing Automation, lokal kompetens avgjorde

In CXM, E-handel, E-handel system, E37 E-handel, Nyheter, Online Marketing, Viskanby Martin Edenström

Apsis lockar några av de svenska e-handelsuppstickarna till sitt kombinerade Profile Cloud dataintegration och Apsis epostutskicks-erbjudande. Joel Falck och Anton Malmbergs företag KitchenTime från Uppsala har valt Marketing Automation lösningen för 2018.

Det är fortsatt filosofin med lokal, kompetent och dedikerad personal bakom tekniken som lockar.

”- Att vi valde APSIS beror på att vi får lokal rådgivning och en nära uppföljning under projektets gång. Vi satsar hårt på automatisering för ökad lönsamhet och vidare internationell expansion och där är APSIS en viktig partner att ha med på resan.”

Säger Joel Falck, vd och medgrundare av KitchenTime. Samma bakgrund har valet i ehandelsplattformsaktörer som Viskan, E37, litium och Avensia där de båda företagen (inte sällan i städer som Borås) lyfter varandra i ambition och tillhörande anpassningsbarhet.

Fler artiklar om ämnet:  Apsis nya CDP Apsis One ska vara både smartast och enklast

KitchenTime har målsättningen att bygga världens bästa handelsplats för köksprodukter. Förra året förvärvades även den svenska möbel- och inredningssajten Confident Living och i samband med detta storsatsade företaget på ett automatiserat robotlager – en investering som ska ha tredubblat deras kapacitet.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.