Snabbväxande Maya Delorez öppnar upp ny D2C e-handelsstrategi med Centra headless

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vad som ska vara ett av landet mer snabbare växande D2C- eller DTC-varumärken nu i höst har just gått live på sin svenska headless commerce Centra lösning. Det handlar om ridvarumärket Maya Delorez som samarbetat med Instagram hästprofiler som Carl Hedin för att snabbt nå sin marknad och definiera egna målgruppen. Sajten, sedvanligt med större lite pixliga bakgrundsfilmer kring livsstilen varumärket och hästtillbehärsföretaget vill förmedla, har även en Next.js/Node.js front samt en hel del GTM analysscript...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon