Salesforce köper upp Airkit.ai no-code stöd för e-handlare

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce gör ett förvärv inom e-handel och kundtjänst. Det handlar om Airkit.ai eCommerce AI Agents, ett no-code stöd för e-handlare inom kundtjånst och chatbotar med AI-stöd. Företaget jobbar med kanaler som web chat, mobil, voice och över e-mail. Airkit.ai grundades för bara fem år sedan.

0 år
gammalt är bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Framtiden för kundengagemang kommer att drivas av en ny uppsättning AI-drivna kundupplevelser. Adam och teamet har en stark förståelse för Customer 360-plattformen och är några av de bästa teknologerna vi har arbetat med för att hjälpa Salesforce-kunder att få kontakt med sina egna kunder på ett helt nytt sätt. Vi är glada över att få tillbaka Airkit.ai-teamet till Salesforce där de har en stark meritlista av innovation och fokus på kundframgång.”

Säger Bill Patterson, EVP & General Manager för Customer 360 Applications på Salesforce.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce vill peka på AI i praktiken, 2100 personer samlades i Stockholm