Salesforces kunder redo växla upp med RPA, gör bolagsförvärv

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SAP, IBM och ServiceNows fokus på RPA och alla nynoterade RPA-bolag med produkter som UIPath har inte gått Marc Benioff obemärkt förbi. Med Mulesoft i egna portföljen är steget inte långt till att även bättre kunna erbjuda automatiserade och AI-kryddade, robotdrivna repetitiva flödes- och contentarbeten. Allt i blivande Salesforce Einstein Automate, en del av Salesforce Customer 360. Det löses idag med förvärvet av det tyska RPA-företaget Servicetrace.

Det 17 år gamla bolaget Servicetrace ska bli en del av Mulesoft och Salesforce ska genomlyst produkten så att den passar in bra med Mulesofts alla egna API-integrationer och stöd. Bolaget är däremot ingen[ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]

Vi har mer på samma ämne:  Ogilvy har anställt 900 Martech-konsulter 2021

bjässe, enbart ett 50-tal anställda tillhör Servicetrace.

”- Med tillägget av Servicetrace kommer MuleSoft att kunna leverera en ledande enhetlig integration, API -hantering och RPA -plattform, som ytterligare kommer att berika Salesforce Customer 360 – vilket ger organisationer möjlighet att leverera uppkopplade upplevelser var som helst. De nya RPA-funktionerna kommer att förbättra Salesforces Einstein Automate-lösning, vilket möjliggör helhetsändamål för arbetsflöden inom alla system för service, försäljning, branscher och mer.”

Skrev Mulesofts VD Brent Hayward om meddelade affären. Noterade UIPath börsintroducerades så sent som i april och har idag ett marknadsvärde över 30 miljarder dollar.

Vi har mer på samma ämne:  Planen för att föra in Salesforce mjukvarusvit i offentlig sektor, DoD och US Army redan kunder
[/ppp_patron_only]