Salesforces kunder redo växla upp med RPA, gör bolagsförvärv

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SAP, IBM och ServiceNows fokus på RPA och alla nynoterade RPA-bolag med produkter som UIPath har inte gått Marc Benioff obemärkt förbi. Med Mulesoft i egna portföljen är steget inte långt till att även bättre kunna erbjuda automatiserade och AI-kryddade, robotdrivna repetitiva flödes- och contentarbeten. Allt i blivande Salesforce Einstein Automate, en del av Salesforce Customer 360. Det löses idag med förvärvet av det tyska RPA-företaget Servicetrace.

Det 17 år gamla bolaget Servicetrace ska bli en del av Mulesoft och Salesforce ska genomlyst produkten så att den passar in bra med Mulesofts alla egna API-integrationer och stöd. Bolaget är däremot ingenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hemköp handlar upp ny partner inom e-handel


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon