SBABs VD berättar hur Salesforce Marketing Cloud kan hjälpa bostadsköpare

In Android, iPad, iPhone, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Statligt ägda SBAB, ständigt aktuella med en ny större reklamkampanj, berättar mer om den nya Salesforce Marketing Cloud lösning de köpte in i början av året. De ska använda sin nya molnbaserade kundplattform för att främst stödja svenska bostadsköpare och erbjuda relevant information som gör steget till den första egna bostaden lite lättare.

Det är en ofta lång process att köpa bostad och SBAB vill testa digitala verktyg för att lära känna och bättre hjälpa bostadsköpare genom processen. Besökarna använder olika kanaler, från webb och appar till telefon. Nu ska dessa knytas ihop.

”– Vi har i flera år letat med ljus och lykta efter ett bra kommunikativt verktyg för kundresan, och beslutade oss för att Marketing Cloud var bäst för oss och våra behov. Att lösningen är molnbaserad gör att vi slipper driftsansvaret, och det blir mycket enklare att hantera nya releaser och uppdatering av programvara och tjänster.”

Säger SBABs VD Klas Danielsson om satsningen. SBAB menar samtidigt även att cirka 80 procent av alla som jämför sin bolåneränta kan få bättre räntevillkor hos banken. SBAB är sedan 2014 en Sitevision användare (av XLENT och Ziggy Creative Colony). Swedbank och Nordea har nyligen valt Adobe AEM som plattformar. SEB storsatsar på Episerver.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Säkerhet i fokus när Försäkringskassan, Coop och SBAB pratar intranät 2022

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss