SBABs VD berättar hur Salesforce Marketing Cloud kan hjälpa bostadsköpare

In Android, iPad, iPhone, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Statligt ägda SBAB, ständigt aktuella med en ny större reklamkampanj, berättar mer om den nya Salesforce Marketing Cloud lösning de köpte in i början av året. De ska använda sin nya molnbaserade kundplattform för att främst stödja svenska bostadsköpare och erbjuda relevant information som gör steget till den första egna bostaden lite lättare. Det är en ofta lång process att köpa bostad och SBAB vill testa digitala verktyg för att lära känna och bättre hjälpa bostadsköpare genom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon