Evidensia, IVC Group, Maria Hofling, SiteVision Social Collaboration, Vetapotek Intranät, Nyheter, SiteVision

Framgångsrikt nytt Evidensia intranät spred sig vidare till ägarbolaget IVC Group

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När Consid kom i kontakt med Evidensia för att förbättra kommunikation och digital workplace efterfrågade den ledande djursjukvårdskedjan ökad effektivitet och bättre samarbetsmöjligheter. Det tidigare intranätet ansågs “överbemannat och icke-motiverande”. Problemen kan undvikas med ett uppdaterat intranät på SiteVision Social Collaboration. Till en början ska fokus legat på Sverige, därefter Norden, och idag har organisationen ett och samma intranät i samtliga europeiska länder. I skrivande stund har hela IVC Group-koncernen ett och samma intranät. Det har nyligen rullats ut.

“– Att använda intranätet i dag är mycket smidigare jämfört med det gamla. I det nya systemet är det enkelt att komma åt och behörighetsstyra material. Flera djursjukhus har börjat jobba i grupper och delar information där i stället för att mejla. Det är också lättare att lyfta allt bra som görs i verksamheten via nyhetsflödet, vilket är väldigt roligt.”

Säger Maria Hofling, Intranet Project Manager på Evidensia. Sitevision är nöjda med referensen som även hjälpt plattformen in i Norge.

Vi har mer på samma ämne:  Evidensia baserade byrå- och plattformsval på teknisk analys

Evidensia är annars en större WordPress-användare som gjort en omfattande utvärdering av WP-leverantörer inför sitt plattformsval. De köpte även in Episerver Commerce nyligen för en egen e-handel.

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård med över 170 djursjukhus och kliniker, som årligen besöks av en miljon patienter, i Sverige, Finland, Norge Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna och England. Evidensia grundades 2012 då några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman, har cirka 8000 medarbetare och ingår i IVC Group.