Framgångsrikt nytt Evidensia intranät spred sig vidare till ägarbolaget IVC Group

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När Consid kom i kontakt med Evidensia för att förbättra kommunikation och digital workplace efterfrågade den ledande djursjukvårdskedjan ökad effektivitet och bättre samarbetsmöjligheter. Det tidigare intranätet ansågs "överbemannat och icke-motiverande". Problemen kan undvikas med ett uppdaterat intranät på SiteVision Social Collaboration. Till en början ska fokus legat på Sverige, därefter Norden, och idag har organisationen ett och samma intranät i samtliga europeiska länder. I skrivande stund har hela IVC Group-koncernen ett och samma intranät. Det har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon