Sitecore utdaterat och utanför molnet, kunder missnöjda. Forrester kritiska

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I senaste Forrester Wave 2017 får Sitecore några rejäla slängar av sleven. Det samtidigt som största konkurrenten Episerver intar ny topposition tillsammans med Adobe och Acquia Drupal. Jobbiga nyheter för EQT som storinvesterade i Sitecore så sent som förra våren.Den tidigare, på senare år givna, ledaren får lämna toppskiktet av flera anledningar: Främst då Forrester har genomskådat Sitecores brister inom Nielsens 2015-strategi med en hårt paketerad, "anti best-of-breed" marketing svit. Lösningar inom kunddata profilering, optimisering och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment