Sleepo bygger äkta SaaS med headless-stöd på Storm Commerce och Umbraco

In Storm Commerce, E-handel, Microsoft .NET, Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sleepo har lanserat ny e-handel på en Storm Commerce och Umbraco av Perpello. De överger därmed en äldre Adobe Magento 2 framtagen av Vaimo 2016-2017. Sleepo omsatte 98 miljoner 2019 och Bygghemma-gruppen (Taloon, Trademax, Furniturebox och LampGallerian) budade på företaget med kontantbud i somras. Sleepo har tusentals produkter, många leverantörer och varumärken och valde lösningen baserat på att de fick en mer avancerad affärslogik för att styra sortimentet och anpassa erbjudandet för nya kanaler eller marknader....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon