Sofigate börjar erbjuda Salesforce efter nytt förvärv

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sverigesatsande Sofigate tar sig an en annan stor nordisk trend, Salesforce. Det finska IT-bolaget ger sig på Marketing Cloud då de idag köper upp Csolutor Interactive i hemlandet Finland. Csolutor är en Salesforce and Oracle "Gold partner" och har 42 anställda listade enligt Linkedin. Bolaget är inriktade på att förändra och transformera försäljning, kundtjänst, field service, marketing, HR och finansiellt stöd för större företag. Sofigate fick nyligen en ny Sverigechef i Björn Olofsson. Han tog över...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon