Stockholms Stadsmission ersätter Episerver med Drupal 8

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Pontus Rosin berättar att Wunderkraut tog hem uppdraget att bygga en ny digital identitet åt Stockholms Stadsmission. Allt på senaste versionen av Drupal 8. Wunderkraut kommer hjälpa till med övergripande koncept, design och kontinuerlig utveckling av den nya webbplatsen på Drupal 8. " - Vi har valt Wunderkraut som långsiktig partner i vårt arbete med att utveckla vår webbnärvaro, då de utmärkte sig med ett användarcentrerat arbetssätt och ett strategiskt tänkade. Vi ser med stor tillförsikt fram emot...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment