Sunfleet följer bilpoolsintresserade med Apsis leads hantering

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Volvo Cars-ägda bilpoolsaktören Sunfleet har uppdaterat sin martech stack att inkludera ny CX-teknik från Apsis och främst deras Innometrics-förvärv. Den används för att identifiera, logga och följa besökare och leads samt agera på dessa på flera olika sätt. Det finns 2019 även MailChimp och Mandrill stöd installerat i den nya lösningen, så helt ensamt inom data driven marknadsföring och leads hantering får inte Apsis agera. Sunfleet.com är en custom uppsättning med Bootstrap och Modenizr.js. Sunfleet jobbar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon