Tipser e-handel kallas alternativ till annonsintäkt och betalvägg, expanderar till Frankrike

In Check out/Kassasystem, CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Åtta år efter starten är e-handelsaktören Tipsers kundlista minst sagt imponerande. Där finns nästan samtliga svenska mediehus och större tidningar. Schibsted, Bonnier, DN, Expressen, SvD, Splay, Sköna Hem, Cosmopolitan, LRF Media m fl. Alla ska de ha provat på bolagets tjänst där främst omskrivna prylar i en artikel görs tillgängliga för köp. Främst via en länk som leder till en "layover" e-handelspopup. Utan att köparen behöver lämna avsändarens nyhetspublikation. Några kunder som nämns i ett utskick...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon