Svenska ASSA Abloy lanserar globalt Salesforce Sales Cloud, Service Cloud, Field Service Lightning och Pardot MA stöd

In HCL Commerce, Adobe Commerce / Magento, CXM, E-handel, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ASSA Abloy har låst in ännu ett CX-, ehandels och CRM-plattformsval efter decennier på Episerver. Och det blev som nästan alltid då det handlar om ett globalt företag som ska fatta större beslut som sträcker sig över internationella gränser och innehåller en tillräckligt omfattande produktportfolio och funktionalitetssvit. En Adobe i ena fallet, och en Salesforce i det andra. Se fler exempel på större aktörer här, som inte bara väljer satsa större belopp på den enda sviten, men som kort därefter även kombinerar denna med en lika omfattande svit av den andra bjässen i branschen.

I flera jobbannonser berättar det administrativa samordningsbolaget ASSA Abloy Global Solutions, som ska underlätta för företaget 48 500 anställda, hur de söker olika roller som Salesforce Service Managers för att sköta de kommande globala CRM-programmen. ASSA Abloy ska inom kort börja planera och leverera den övergripande Salesforce-installationen för flera affärsområden samt starta integrations- och datamigrationsprojekt mellan äldre system. CRM-programmet ska styras från huvudkontoret i Sverige samt från England. Salesforce Developer Architects anställs även till USA och Texas verksamheten samt till Indien.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så använder Mercedes-Benz nya Automotive Cloud

ASSA Abloy var inte tidigare en känd användare av Salesforce, men har i sin 2020-budget i ett svep handlat upp allt frånDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  WPP bygger 30 000 man stor byrå, VML ska vara ”störst inom kreativitet”


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon