Försäkringsbolaget Svedea med nya ägare satsar digitalt

In Javascriptramverk, Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Utmanarförsäkringsbolaget Svedea har nått 250 000 kunder, passerat miljardomsättning och storsatsar i Stockholm med nytt kontor på plats i självaste "Trygg-Hansa huset". Det ledde i sin tur till att HDI Global Specialty i slutet av förra veckan köpte upp nästan hela (totalt 76.5%) bolaget. Svedea gör även vissa nysatsningar digitalt under 2019. Det är en Umbraco CMS som MC-, snöskoter, bil, djur, och båtförsäkringsbolaget nyttjat sedan ett tag tillbaka för att sköta egna digitala kanalerna och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon