Svenska KIA gör om allt, uppgraderar Adobe och SAP-svit. Integrerar CRM

In Adobe AEM, CRM Customer Relationship Management, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sydkoreanska KIA Motors Corp. har idag släppt en helt ny identitet, slogan, devis, motto och annat. Som t ex en helt ny logotype. Och givetvis räknar vi även in en helt ny digital närvaro. Den ska vi titta närmare på nu under onsdagsmorgonen. Kia är tredje mest sålda bilmärket i Sverige tre år i rad (2017-2019). Uppgiftslämnare MKSE.com har varit i kontakt med bekräftade redan i somras om hur ett större tekniskt plattformsbyte var på gång hos den svenska, mycket populära bilmärket.

Det är ett delvis nytt CMS, en version av bilvärldens absoluta favorit Adobe Experience Manager, som gäller även för svenska kia.se. Som numera re-directar till globala och sydkoreanskt koordinerade kia.com/se. Det är en del av en global, heltäckande webbplatssfär för alla länder där KIA finns. Som även inkluderar återförsäljarsajter som owners.kia.com samt övriga leverantörsledsstödssajter. För dessa återfinns även annat Adobe AEM-stöd som Adobe Analytics stöd samt DTM/CDP. Svenska KIA ska även använda SAP ERP-stöd samt en Siebel

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.