Svenska Lärarförsäkringar byter Lotus Notes/Domino mot Episerver

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bazooka har släppt nytt för kunden Svenska Lärarförsäkringar. Projektet startade för omkring 18 månader sedan då Svenska Lärarförsäkringar kontaktade Bazooka för att hjälpa dem med att bygga en helt ny webbplats. Den gamla webbplatsen återfanns i Lotus Notes/Domino 2006 och hade enligt kunden fyllt sitt syfte. Den ansågs både gammalmodig och svårarbetad. Målen med den kommande webbplatsen var att öka servicenivån gentemot medlemmarna och göra det enklare för medlemmarna att överblicka sitt försäkringsinnehav samt köpa- och uppgradera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon