Svenska Stravito vinner McDonald’s, Pernod Ricard, Carlsberg, Electrolux och Heineken. Utmanar SharePoint

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska, AI-försedda databolaget Stravito har efter framgång i USA senaste 24 månaderna åter satt fokus på den svenska marknaden. Bolaget säger sig jobba inom – ”Modern Knowledge Management” och har efter en kapitalinjektion på 128 Mkr för två år sedan fått in McDonald’s, AT&T, Comcast, Pernod Ricard, Carlsberg, Danone, Electrolux och Heineken som kunder. De bolagen ska valt att stödja bl a sina intranät med konsumentinsikter och realtids marknadsdata för bättre insikter.

0 Mkr
omsätter svenska AB med en förlust om -31 Mkr 2021
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

”Insiktsplattformen” som Stravito kallar den ska vara utvecklad för att likna en konsumentapp. Konkurrenterna är i nuläget bl a SharePoint och Google Drive. Framförallt den amerikanska marknaden har gällt för Knowledge Management-aktören fram tills nu. Satsningen är även en del av att Stravito ska sikta mot mer lönsam tillväxt under 2023/2024, enligt ett tidigare uttalande.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Åbro släpper merch e-handel, väljer bort Shopify och Adobe Commerce