”Sveriges ledande webbpubliceringsföretag”, SiteVision, får modul för Twingly Channels

In Java, Licens, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Omdöpta SiteVisions nya devis på omdesignade hemsidan är kul,"Sveriges ledande webbpubliceringsföretag". Undrar vad lokalkonkurrenterna har att säga om det? SiteVision har även , tillsammans med Twingly, lanserat en tjänst för att koppla ihop sig med sociala medier som bloggar och mikrobloggar. Enligt uppgift kommer tjänsterna Twingly Blogstream, Twingly Channels och Twingly Live att stödjas. Modulen ska ge tillgång till dessa tjänster direkt i CMS backend. Tydligen även Twingly Channels som ännu inte är officiellt släppt. Det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.