Lärarnas Riksförbund live på SiteVision

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nu är Winston (övergripande projektansvar, koncept, interaktionsdesign och design) samt Strateg (teknisk utveckling) klara med Lärarnas Riksförbunds nya sajt på SiteVision. En fin release. Sajten är tydlig och väldesignad. Kul med taggar i samband med den fördömligt stora sökrutan samt snygg målgruppsanpassning i stora flikar en bit ned på startsidan. Även alfabetet som leder till en ordbok är bra. Men friendly-URL stödet får bassning....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.