Systembolaget sjösätter digitalt transformationsprojekt med nygammal partner

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordic Morning berättar att de nyligen vunnit ett stort nytt projekt för Systembolaget AB, som de jobbat tillsammans med i hela fem år. På sistone har uppdragen främst gällt SEO, teknisk vidareutveckling och stöd inom webbanalys. Men nu ska Nordic Morning vunnit med av ett digitalt transformationsprojekt tillsammans med Systembolaget där bolaget ska göras helt datadrivet. Projektet ska komma att inkludera flera externa webbar som systembolaget.se (Episerver av Avanade och HiQ de senaste två åren), omsystembolaget.se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon