Tarek Taylors Onepan hyrda stekpannor tror på delningsekonomin och Shopify

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Samtidigt som appar och tjänster inom delningsekonomi gått i konkurs (Washaway, Gardenize, Storekey/Lifvs och Memmo) finns det andra som fortfarande tror på fenomenet. Inom kort öppnar Tarek Taylor m fl upp en ny Shopify e-handel på Onepan.se för att skapa en prenumerationstjänst kring hyrda stekpannor.

0 SEK
kostar en panna
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Den ”cirkulära stekpannan” ska gå att rengöra och reparera samt är tillverkad utan PFAS-kemikalier. De är istället tillverkade i 100 % återvunnen aluminium. Det går att köpa pannor men uppseendeväckande är att Onepan avser att hämta, lämna (den relativt tunga pjäsen), rengöra/restaurera, doft- allergi och matpreferensbefria samt återanvända de stekpannor som kunder prenumererar på.

” – I framtiden så ägs ingenting, det är en trend som vi ser på alla håll. Ingen trodde väl förr att man skulle dela på en bil, eller ens köpa bilen på nätet. Men när det kommer till delningsekonomi så ser vi en superstor förändring. Vi vill vara först i världen att erbjuda stekning som en tjänst, att alltid ha en fräsch stekpanna därhemma.”

Säger Martina Slättberg, vice vd för OnePan, till Realtid. Gruppen bakom har valt att lägga allt på en lika hyrd Shopify SaaS e-handel.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce ut, J. Lindeberg väljer Shopify Plus efter ny upphandling