Valtech bakom ny UX och IoT kopplingar till Samsungs smarta kylskåp

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den nyblivna "Forrester Leading Midsize Digital Experience Agencies 2018" byrån Valtech berättar att de under året jobbat nära den Europeiska och globala storkunden Samsung och deras smarta kylskåp och hemprodukter. "Valtech förstår verkligen vår affärsverksamhet, och det är jätteviktigt. Vi rör oss så snabbt framåt på Samsung." Säger Montserrat Felix, ansvarig för samarbetet på Samsung Home Appliances. Valtech har anpassat UX gränssnitt inom Samsungs appflora SmartThings och hjälpt det sydkoreanska företaget att anpassa gränssnittet mot smarta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon