Valtech vinner Pepsi, Marketing Transformation-upplägg kapar byråledet med 35 procent

In Nyheter, Adobe AEM, Content Marketing, CXM, Java, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Valtech berättar de förlängt sin femåriga, globala relation med PepsiCo och Pepsi. PepsiCo har 70,000 anställda i 34 länder och producerar mat och dryck för åtskilliga miljarder. Det senaste projektet tillsammans ska varit ett "marketing enhancement"- eller Marketing Transformation-tänk och en digital ny "hubb" som satts samman för att snabba upp PepsiCos digitala förmåga och möjlighet att producera digitalt mätbara kampanjer och innehåll. Den nya digitala hubben ska upprättats med ett multifunktionellt team av 20...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon