Vann uppdrag, ännu en dansk webbyrå in i Sverige

In Microsoft .NET, Nyheter, Sitecore XP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter att Columbus med 1300 anställda tagit över svenska iStone och Dynamics 365-leverantören EG vunnit svenska konton är det nu dags för en av Danmarks större webbyråer att starta upp i Sverige. Kraftvaerk som nyligen vann nordiska Sitecore/MA/etc.-kontot för OKQ8 skaffar sig svensk, fysisk närvaro. Byrån etablerades 2004 i Danmark och dess grundare arbetade tidigare på Icon Medialab och Creuna. Förutom Danmark har Kraftvaerk kontor i Sankt Petersburg och Helsingfors. Kraftvaerk arbetar även med kunder som Falck, Beckers och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon