Volkswagen valde EPiServer CMS av Meridium

In e-Spirit, Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Trots omprofilering och ny slogan blev det tydligen inte enbart tillgänglighet och användbarhet inom svensk offentlig sektor för Meridium. De har idag även vunnit uppdraget att ta fram Volkswagen Group Sverige’s nya intranät på EPiServer CMS 6 R2. Burro AB står för det grafiska användargränssnittet (design och interaktionsdesign). Anna-Karin Silfver, webbkoordinator på Volksvagen Group Sverige, säger: - Målet med att uppgradera intra- och extranätet är att öka relevansen och träffsäkerheten med hjälp av personalisering och en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.